De decemberactie Nijkerk start op 13 november 2021 en eindigt op 5 januari 2022. De vouchers kunnen voor de laatste trekking op 3 januari 2022 worden geactiveerd of worden ingeleverd bij het inleverpunt.

BDUmedia faciliteert de trekkingen via een automatisch systeem.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

BDUmedia en de initiatiefnemers van deze actie hebben het recht om voorwaarden of uit te reiken prijzen tijdens deze actie te wijzigen.

Alle winnaars worden per e-mail op de hoogte gebracht van hun gewonnen prijs.

De ondernemer krijgt tevens de contactgegevens van de winnaars toegezonden om enkel contact op te nemen indien de prijs nog niet is opgehaald.

Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.

De prijs dient binnen een maand na de uitslag te worden opgehaald door de winnaar, anders vervalt het recht op de prijs.

De ondernemer heeft het recht om te vragen naar een identiteitsbewijs van de winnaar bij het ophalen van de prijs, aangezien deze op naam staat.

De gegevens van deelnemers worden enkel gebruikt om winnaars op de hoogte te stellen van hun gewonnen prijs. Indien de actiecode online is ingevuld, wordt deze ook gebruikt voor het toezenden van de nieuwsbrief van Lekker Nijkerk en de Nijkerkse Ondernemers Vereniging.

© 2022 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login