ZOUT radiotheater

Van: zaterdag 21 juli om 14:00
Tot: zondag 22 juli om 16:00

• De theatervoorstelling ZOUT van Radiobaken is een avontuurlijke tocht door de polder Arkemheen. Samen met radio-archeologen Robbert van der Horst en Job Kuhlkamp hoor je de eeuwenoude klanken van het zoute water dat tegen de dijken beukt, het starten van het stoomgemaal op een vroege morgen in maart en het schip dat door de sluis de “zee” op gaat. Soundscape in samenwerking met Dennis van Tilburg.

Ontmoet de boer zonder trekker, een schipper in het gras en het zeemanskoor zonder oceaan. Oude verhalen en nieuwe ontmoetingen komen tot leven. Zeer geschikt voor jong en oud!

Maak ZOUT mee op zaterdag en zondag 7/8, 14/15 of 21/22 juli om 14.00 uur.

Ticketprijs bedraagt €10 euro per persoon, kinderen halve prijs en groepen in overleg. Tickets zijn verkrijgbaar via: shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/zout-radiobaken-erfgoedfestival-arkemheen

Verhalen zijn alvast te beluisteren via: soundcloud.com/radiobaken/sets/zout-arkemheen

Deze activiteit is onderdeel van het erfgoedfestival Over Grenzen van Gelderland. Zie voor het volledige programma www.erfgoedfestival.nl

Locatie Nijkerk