Zondagmiddagpodium Vincent Corjanus

Van: zondag 06 oktober om 15:00
Tot: zondag 06 oktober om 16:00

Bibliotheek Nijkerk organiseert om de week een zondagmiddagpodium. Een gezellige middag gevuld met muziek. Zondag 6 oktober kunt u luisteren naar poëtisch talent Vincent Corjanus.

Vincent Corjanus (1995) staat al jarenlang garant voor een poëtisch spektakel. Met zijn gevoelige liedjes en gedichtjes draait hij al meer dan zeven jaar mee. Corjanus schreef 5 dichtbundels en hij bracht vorig jaar de cd ‘Laten We Het Thuis Noemen’ uit. Deze maand verscheen zijn zesde dichtbundel ‘Hartenwacht’.

Samen met het publiek gaat de zanger op Hartenwacht staan. Een reis door zowel het hart als het hoofd. Om telkens weer een nieuwe balans te vinden. Voor het nieuwe programma schreef de zanger talloze nieuwe liedjes zoals: ‘Romeo en Juliet’, ‘De Grote Verdwijntruc’ en ‘Virus’. Het zijn liedjes die ontroeren en beklijven. Daarnaast doet Corjanus ook een greep uit oud werk.

Gratis voor leden en niet-leden! Aanmelden is niet nodig.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk