Zondagmiddagpodium Smartlappenkoor

Van: zondag 10 maart om 15:00
Tot: zondag 10 maart om 16:00

Bibliotheek Nijkerk organiseert in de wintermaanden om de week een zondagmiddagpodium. Een gezellige middag gevuld met muziek.Zondag 10 maart kunt u van smartlappen komen genieten met het koor ‘Uit het leven gegrepen’.

Dit koor uit Hoevelaken is een groot koor met 65 leden. Het koor is opgericht op 4 januari 2010 en richt zich op het zingen van smartlappen en levensliederen. Onder de enthousiaste leiding van dirigent Joke Marcus heeft het koor een mooi en divers meerstemmig repertoire opgebouwd. Dat wil zeggen voor elk wat wils!

Het koor steelt de show, door het enthousiasme dat zij bij het zingen uitstraalt, als wel door de fraaie en verzorgde kleding van de koorleden.

De muzikale begeleiding bestaat uit Ans van Voorst, Tonnie Jorritsma, Corrie Molenaar, Peter Onderwater (accordeon), Cees van Gaalen (banjo) en Hans Maas (basgitaar).

In haar achtjarig bestaan heeft het koor al enkele keren een eerste prijs gewonnen bij een festival en het verzorgde veel succesvolle optredens voor totaal verschillende organisaties.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk