Zondagmiddagpodium met Combo Muziekmenu

Van: zondag 14 november om 15:00

Terwijl de dagen buiten steeds korter en kouder worden, wordt het in de Bieb Nijkerk steeds gezelliger. Op zondag 14 november treedt namelijk het Combo Muziekmenu op. Vintage muziek uit de jaren ’50, ’60 en ’70 en alles naar keuze!

Op het muzikale menu staan bekende, goed in het gehoor liggende Engelse songs, Franse chansons en Nederlandse liedjes. Combo Muziekmenu verzorgt zowel luisteroptredens als achtergrondmuziek, maar ook dansmuziek. Uit hun muzikale menukaart kunt u zelf de nummers kiezen die u graag wilt horen. Zo wordt elke feestelijke gelegenheid altijd een succes.

Zondagmiddagpodium
Tijdens de winterperiode, op de zondagen in de even weken, is er een zondagmiddagpodium tussen 15.00 en 16.00 uur. Met elke keer een andere artiest of muzikant die het podium zal betreden.

Gratis toegang voor leden en niet-leden!
Coronacheck app of papieren bewijs is nodig voor deze activiteit.

Locatie Nijkerk
Adres Frieswijkstraat 99 Nijkerk
Telefoon 310332451756
Email [email protected]