Zondagmiddagpodium Leon van der Meer

Datum en tijd

Van: zondag 24 februari om 15:00
Tot: zondag 24 februari om 16:00

Beschrijving

Bibliotheek Nijkerk organiseert om de week een zondagmiddagpodium. Een gezellige middag gevuld met muziek. Zondag 24 februari neemt Leon van der Meer zijn semi-akoestische gitaar mee naar de bieb.

Het muzikale bloed stroomde al vroeg door de aderen van Leon van der Meer. Zijn eerste liefde waren de potten en pannen van zijn moeder, daarna een drumband waar hij zijn ziel en zaligheid in kwijt kon. Verder heeft hij alle instrumenten in huis bespeeld, van orgel tot accordeon, van mandoline tot mondharmonica. Tot hij op zijn vijftiende een gitaar kocht; dit zou zijn verdere leven volledig beïnvloeden.

Hij heeft zich ontwikkeld als goede vertolker van zijn idool John Denver. Vele nummers van John Denver passeren dan ook de revu tijdens zijn optredens. Verder laat hij het publiek genieten van de muziek van onder andere Simon & Garfunkel, James Taylor, Jim Croce en vele anderen. Met zijn prettig in het gehoor liggende stem betoverd hij elk publiek. Optreden doet hij nu alweer meer dan vijftien jaar. Van besloten feesten tot restaurants, Leon weet altijd de juiste snaar te raken.

Gratis voor leden en niet-leden!

  

Contact

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk
Websitehttp://www.bibliotheeknijkerk.nl

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2019 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login