Zondagmiddagpodium Hoevelaken met Adriaan Schipper

Van: zondag 19 januari om 15:00
Tot: zondag 19 januari om 16:00

Wegens het grote succes van het zondagmiddagpodium in Hoevelaken zijn er extra optredens gepland in januari, februari en maart. Op zondagmiddag 19 januari komt Adriaan Schippers zingen.

Hij brengt een gevarieerd programma van leuke en bekende liedjes van lang en minder lang geleden.

Natuurlijk Nederlandstalig maar ook Engelstalig, van smartlap tot country en nog veel meer.
O.a. Elvis Presley, Wim Sonneveld en nog veel meer, staan op het programma. Gevarieerder kan het haast niet.

Wat bekend klinkt, mag meegezongen worden, maar het hoeft niet. Plezier met muziek uit een tijd toen muziek nog echt als muziek in de oren klonk, staat voorop.

LocatieHoevelaken
AdresMeerveldlaan 22 Hoevelaken