Zondagmiddagpodium Delise

Van: zondag 17 november om 15:00
Tot: zondag 17 november om 16:00

Bibliotheek Nijkerk organiseert om de week een zondagmiddagpodium. Een gezellige middag gevuld met muziek. Zondag 17 november komt Delise met haar teksten de luisteraar aan het denken zetten over serieuze en minder serieuze zaken.

Delise maakt catchy Nederlandstalige popliedjes met een vleugje singer-songwriter en folk. Delise won diverse internationale prijzen met haar band, en ze maakte een liedje voor de bekroonde film ‘Het Schnitzelparadijs’. Ook deed de spontane zangeres mee aan tv- programma’s Rock Nation en X-Factor.

In april 2019 bracht Delise haar nieuwe single ‘Stil val’ uit, dat gaat over een actueel thema. Veel mensen gaan constant door, rennen van de ene verplichting naar de volgende prestatie. Totdat een moment van stilstaan niet meer te vermijden is of een bewuste keuze wordt.

In een intieme setting vertelt ze over de verhalen achter haar liedjes en gaat zij de interactie aan met het publiek.

Toegang gratis voor leden en niet-leden!

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk