Zondagmiddagpodium Appeltaartconcert

Van: zondag 20 februari om 14:00

Op zondag 20 februari keert het Appeltaartconcert weer terug naar de Bieb Nijkerk. Tijdens dit muzikale optreden krijgen bezoekers de mooiste klassieke muziek te horen, met een punt appeltaart toe.

Het vrolijke ‘Eufratisch Taartgenootschap’ speelt klassieke Arabische muziek op klarinet, oud, ney, dwarsfluit, viool, altviool en cello. Met onder andere zanger Nawras Altaky, klarinettist Ghaeth Almaghoot en ney speelster Marianne Noordink en andere musici van Stichting Appeltaartconcerten.

Over Stichting Appeltaartconcerten

Stichting Appeltaartconcerten maakt de mooiste klassieke muziek, toegankelijk voor iedereen. De musici zijn professionals en werken in symfonieorkesten, spelen in kamermuziekgezelschappen en treden op als solist bij internationale operahuizen. De appeltaart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten. De Appeltaartconcerten worden mede mogelijk gemaakt door de Vrienden van Stichting Appeltaartconcerten, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Zadelhoff Cultuurfonds.

Er zijn op zondag 20 februari twee voorstellingen.

Voorstelling 1: aanvang 14:00 uur.

Voorstelling 2: aanvang 15:30 uur.

Locatie: Bibliotheek Nijkerk, Frieswijkstraat 99, Nijkerk

Toegang: gratis voor leden en niet-leden

Wij zijn verplicht om u naar uw coronabewijs te vragen (negatieve testuitslag, vaccinatie of herstelbewijs). Vanwege de coronamaatregelen verzoeken wij u op tijd te komen. Vol = vol!

Locatie Nijkerk
Adres Frieswijkstraat 99 Nijkerk
Telefoon 310332451756
Email [email protected]