Zondagmiddagpodium: Appeltaartconcert

Van: zondag 18 november om 15:00
Tot: zondag 18 november om 16:00

Bibliotheek Nijkerk organiseert om de week een zondagmiddagpodium. Een gezellige middag gevuld met muziek. Zondag 18 november zullen topmusici ons verwennen met klassieke muziek en appeltaart!

Appeltaartconcert

We maken de mooiste klassiek muziek toegankelijk voor iedereen. De beste professionele musici spelen met hart en ziel voor mensen die niet vanzelfsprekend (meer) in contact komen met klassieke muziek.

Onze Appeltaartconcerten zijn informeel, laagdrempelig, feestelijk en ontroerend.

Uiteraard wordt er in de pauze appeltaart geserveerd. De appeltaart staat symbool voor de veilige, warme sfeer van de concerten. De klassieke muziek komt in deze sfeer goed tot hun recht. Ook voor de musici zijn de Appeltaartconcerten bijzondere gebeurtenissen. Zij hebben hier veel directer contact met het publiek dan in de concertzaal.

Toegang gratis voor leden en niet-leden, incl. koffie/thee en natuurlijk een stukje appeltaart!

Klik hier voor meer informatie.

Locatie Nijkerk
Adres Frieswijkstraat 99 Nijkerk