Zaterdagmiddagmuziek in romantische stijl

Van: zaterdag 07 september om 16:00
Tot: zaterdag 07 september om 17:00

Zaterdagmiddagmuziek in romantische stijl

Deze dag geven Margreeth Chr. de Jong en Merel van Geest een concert met composities in de romantische stijl. De beide dames zullen tijdens dit concert muziek ten gehore brengen die door hen zelf is gecomponeerd, wat betekent dat de muziek die zij ten gehore zullen brengen ook echt vanuit hen zelf komt. Ook is er een wereldpremière over Psalm 23 “Der Herr ist mein Hirte“, opus 103 (sopraan en orgel). Het programma is zeer divers, er worden zowel liedbewerkingen als vrije werken ten gehore gebracht en word lekker afgewisseld door orgel solo en orgel met zang.

De toegangsprijs € 8,00 incl. een consumptie. Tot en met 14 jaar toegang gratis.

LocatieNijkerk
AdresDominee Kuypersstraat 2 Nijkerk