Zaterdagmiddagmuziek in De Fontein weer van start

Van: zaterdag 12 februari om 16:00

Zaterdagmiddag 12 februari gaan we weer beginnen met de zaterdagmiddagmuziek. Dit keer zal het koor Soli deo gloria het concert verzorgen. Het christelijk mannenkoor Soli Deo Gloria werd opgericht op 7 september 1997 op Urk door Jaap Kramer en Meindert Bakker.
Soli Deo Gloria is een zangvereniging met een christelijk karakter. Het koor staat onder leiding van dirigent Jaap Kramer en telt 23 leden.
Het koor treedt veel op in Nederland en daarbuiten. Zij zullen begeleid worden Jaap Kramer op het orgel en Hendrik van Veen op de vleugel.

Het concert in de kerk aan de ds Kuypersstraat 2 begint om 16.00uur. De kerk is open vanaf 15.30 uur.
De toegangsprijs € 8,00. Tot en met 14 jaar is de toegang gratis.

Locatie Nijkerk
Adres Dominee Kuypersstraat 2 Nijkerk
Email [email protected]

© 2022 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login