Zaterdagmiddagmuziek De Fontein Nijkerk met mannenensemble Marcato

Datum en tijd

Van: zaterdag 12 november om 16:00

Beschrijving

Zaterdagmiddagmuziek De Fontein Nijkerk met mannenensemble Marcato
Mannenensemble Marcato, onder leiding van Hugo van der Meij, zal zaterdagmiddag 12 november de zaterdagmiddagmuziek verzorgen. Zij hebben een gevarieerd programma samen gesteld. Er staan een aantal mooie liederen op en ook zal Hugo gaan improviseren op verzoek. Mensen kunnen ter plekke nummers opgeven. Het ‘roept u maar-principe’.
Het concert in De Fontein aan de ds Kuypersstraat 2 begint om 16.00uur. De kerk is open vanaf 15.30 uur.
De toegangsprijs € 8,00. Tot en met 14 jaar is de toegang gratis.

Mannenensemble Marcato werd als gelegenheidsensemble opgericht om een jubileumavond muzikaal op te luisteren. Na afloop van deze avond waren er zoveel positieve reacties van zowel publiek als de zangers zelf, dat besloten is om het ensemble een vervolg te geven. Er werd gekozen voor de naam ‘Marcato’ (met nadruk). In de muziek willen we graag de boodschap van God benadrukken en bepaalde accenten terug laten komen. Onze wens is dat we dit nog heel veel jaren mogen doen
Hugo van der Meij werd geboren op 30 maart 1992 te Katwijk. Al op zeer jonge leeftijd was hij achter de piano te vinden, en dat resulteerde in pianoles op 8-jarige leeftijd, van Peter Bontje. Na een aantal jaren pianoles te hebben genoten, stond dit tijdens de middelbare-school-periode op een laag pitje. Toen hij 16 jaar oud was ging hij op orgelles bij Sjaak van Duijn, eveneens in Katwijk. Hij was 20 jaar oud, toen hij de cursus Koordirectie aan het UCK te Utrecht ging volgen. Momenteel is Hugo dirigent van 2 mannenkoren, een gemengd koor en een mannenensemble. Ook speelt hij door het hele land als koorbegeleider op zowel orgel als piano en geeft hij steeds meer solo-orgelconcerten. Concertreizen brachten Hugo in België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Luxemburg en Canada. Ook verleende hij medewerking aan meer dan 30 cd-opnames. Naast zijn muzikale werkzaamheden is Hugo verbonden aan het Hoornbeeck College te Gouda als docent muziek en communicatie. Hugo is kerkorganist in de Christelijke Gereformeerde Kerk te Katwijk, en speelt regelmatig diensten in andere kerken. Voor meer informatie kunt u kijken op www.hugovandermeij.nl.

Contact

Locatie Nijkerk
Adres Dominee Kuypersstraat 2 Nijkerk
Email [email protected]

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login