Workshop vloggen

Van: woensdag 28 juli om 10:30

Vloggen is razend populair onder kinderen. Velen hebben de wens om zelf vlogger te worden.

Het plezier staat tijdens de workshop centraal maar ondertussen leren de kinderen over filmen, presentatie en natuurlijk over het onderwerp waar de video’s over worden gemaakt. En bespreken we wat je liever niet online doet.

De kinderen werken met elkaar in groepjes of maken. We doen verschillende opdrachten zodat we verschillende aspecten van het vloggen kunnen oefenen (filmen, presenteren).

Over de workshopleiders:
Klaar Mous is initiatiefnemer, filmmaker, docent video en gecertificeerd mediacoach. Als filmmaker (na studie editing NYFA) heeft zij ruimschoots ervaring met het maken van online video voor de maatschappelijke en onderwijssector. Daarnaast geeft zij workshops mediawijsheid & video aan kinderen, ouders en docenten. Klaar Mous wordt bijgestaan door jonge influencers, YouTubers en TikTokkers. Zij zijn opgegroeid met social media, snappen precies het belang en de lol ervan. Voor jongeren is het een bijzondere ervaring om met hen in contact te zijn en ervaringen uit te wisselen.

Alle Summer Experience workshops zijn tot stand gekomen i.s.m. de Gemeente Nijkerk.

Locatie Nijkerk
Adres Frieswijkstraat 99 Nijkerk
Website https://www.bibliotheeknijkerk.nl/

© 2022 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login