Workshop Timeline journalen: Lijn in je leven bij Boekhandel Roodbeen

Datum en tijd

Van: vrijdag 21 oktober om 19:00
Tot: vrijdag 21 oktober om 20:30

Beschrijving

Begin de herfstvakantie goed en doe mee met de workshop ‘Lijn in je leven’. Op vrijdag 21 oktober van 19.00 – 20.30 uur geeft Christa Smits een workshop timeline journalen bij Boekhandel Roodbeen in Nijkerk. Wat is een Timeline journal? En hoe kun je een levenslijn maken? Ben jij nieuwsgierig naar schrijven over je levensverhaal? Meld je aan!

Timeline journal – Lifetime editie

Eerder dit jaar lanceerde Christa haar eerste boek al bij Roodbeen. In oktober verschijnt het nieuwe boek van de Nijkerkse: Timeline Journal – Lifetime editie. Deze staat in het teken van autobiografisch werken. De tijdlijn vormt de basis waarlangs je meteen aan de slag kunt met jouw levensverhalen. In de uitgebreide Leidraad biedt de auteur tal van uitdagende oefeningen om je geheugen wakker te schudden. Met deze unieke methode breng je letterlijk lijn aan in je ervaringen en verhalen en ontstaat nieuw perspectief.

Workshops Timeline journalen op 21 oktober

Op vrijdag 21 oktober kun je deelnemen aan een mooie workshop voor volwassenen en kennis maken met Timeline journalen. Tijdens deze workshop ‘Lijn in je leven’ vertelt Christa hoe je een levenslijn kunt maken, welke kracht er ligt in het werken met je levensverhaal en maak je zelf een eerste aanzet. We gaan aan de slag met vormgeving én je schudt aan de hand van een aantal leuke oefeningen je geheugen wakker. Deelname is gratis.

Contact

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Plein 5 Nijkerk
Telefoon 0852223280
Email [email protected]
Website http://www.torteltimelines.nl

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login