Workshop: Tekenen in balans

Datum en tijd

Van: dinsdag 15 januari om 19:15
Tot: dinsdag 15 januari om 20:30

Beschrijving

Door Marie- Jeanne Wijnbeek

Velen van ons zijn creativiteit kwijtgeraakt door allerlei alledaagse redenen: een drukke agenda, werk, kinderen, verantwoordelijkheden enzovoorts. Maar ergens zit het nog, sluimerend, …het kan nooit echt verdwijnen. Zodra we met een creatieve impuls aan de slag gaan en die eerste weifelende stap zetten, hoe onzeker ook, wordt deze bron van creativiteit weer wakker. Zo kunnen we weer openstaan voor nieuwe ontdekkingen en onszelf verrassen en inspireren!

—-

Tijdens een informatief en interactieve workshop, gaan we via onze ‘tekentaal’ op zoek naar balans. Veel wordt dan helder. We krijgen zicht op ongewenste patronen en valkuilen maar vooral ook op kwaliteiten. Beelden maken veel praten overbodig en hierdoor kan snel tot de kern gekomen worden.

BeTekenTaal is mijn praktijk voor tekentherapie, creatieve coaching en beeldende vorming. Als visuele communicatiespecialist, met een achtergrond in de grafische vormgeving en beeldende kunst ben ik elke dag bezig met creatieve processen; soms mijn eigen, maar meestal van of voor een ander. Creatieve processen, beelden en wat beelden met je doen hebben altijd mijn interesse gehad.

Contact

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk
Websitehttp://www.bibliotheeknijkerk.nl

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2019 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login