Wonen, hoe gaat dat wanneer ik ouder word?

Datum en tijd

Van: woensdag 10 april om 19:00
Tot: woensdag 10 april om 22:00

Beschrijving

Heeft u weleens nagedacht over uw woonwensen bij het ouder worden? Wat is daarbij belangrijk en welke stappen kunt u daar (nu al) in zetten?
Op woensdagavond 10 april a.s. kunt u met uw vragen (over ouder worden en wonen) terecht op de informatieavond “wonen, hoe gaat dat als ik ouder word?”. De avond is bedoeld voor senioren, hun familie en iedereen die geïnteresseerd is in dit thema.
Er wordt gestart met een gezamenlijk deel waarin er een aantal algemene, veel voorkomende onderwerpen aan de orde komen. Na de pauze kunt u uw persoonlijke en specifieke vragen stellen aan een aantal deskundigen. Een (seniorkeur) makelaar, Woningstichting Nijkerk, de gemeente, Sigma, de PCOB en de Unie van Vrijwilligers (UVV) zijn aanwezig om met u mee te denken. Eventueel kunt u een aparte afspraak maken om verder te praten.
U bent van harte welkom in de Tuinzaal van de UVV aan de Frieswijkstraat 97 te Nijkerk. Vanaf 19.00 uur kunt u binnenlopen, de avond start om 19.30 uur. Er wordt om 22.00 uur afgesloten, maar u kunt eerder weggaan als uw vraag is beantwoord. Aanmelden is niet nodig. Wilt u meer informatie of heeft u problemen met vervoer? Neem dan contact op met Sigma: 033-2474830.

Contact

LocatieNijkerk Centrum

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2019 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login