Winterconcert Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps

Van: vrijdag 14 februari om 00:00
Tot: zondag 08 maart om 00:00

Op zaterdag 7 maart as zal het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps in het teken van het
125 jarig jubileum een muzikaal winterconcert houden in de Fontein.
Naast het fanfare orkest zal deze avond het Luchtmacht Mannenkoor optreden, zij bestaan dit jaar 40 jaar.
Aangezien er al jaren een goede muzikale samenwerking is komt het koor in het kader van beide jubilea weer terug naar Nijkerk.
Deze avond kan het publiek genieten van muziek van o.a. Lord of the Rings, Eric Clapton, the Beatles, Elvis, Exodus Song en een solist met de Czardas.
Een muzikale avond welke u natuurlijk niet mag missen. Kaarten a 7,50 euro en jeugd t/m 12 jaar voor 5 euro zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Expert Nijkerk, Langestraat40, Nijkerk.  De prijs is incl. consumptie in de pauze. Aan de zaal zijn de kaarten 2,50 euro duurder. (behalve jeugd) Voor  donateurs van het NSFC is er een speciale prijs aan de zaal.
De zaal van de Fontein gaat om 19.30 uur open en het concert start om 20.00 uur
Het 125 jarige NSFC hoopt u natuurlijk weer te zien op het winterconcert.

LocatieNijkerk
AdresDs Kuyperstraat 2 Nijkerk