Week van de Jonge Mantelzorger: pannenkoek-bakmiddag

Van: donderdag 06 juni om 16:30
Tot: donderdag 06 juni om 18:30

Van 3 t/m 9 juni is de landelijke Week van de Jonge Mantelzorger.
Zorg jij voor een familielid die hulp nodig heeft? Zoals bijvoorbeeld een zieke ouder of een broer of zus met een verstandelijke of lichamelijke beperking of bijvoorbeeld autisme. De zorg en aandacht die dit van jou vraagt, heeft invloed op jouw leven; je houdt soms weinig tijd over voor andere dingen.
Daarom wil Sigma jou, als jonge mantelzorger, deze week in het zonnetje zetten. Dit doet Sigma door samen met Jeugd- en Jongerenwerk Chill-Out een aantal extra (gratis) activiteiten te organiseren in deze week.

Vandaag is dat een pannenkoek-bakmiddag bij pannenkoekenrestaurant De Waegh. Deze activiteit is gratis (De Waegh sponsort) en is bedoeld voor jonge mantelzorgers van 8-12 jaar.

Voor deze activiteit moet je je wel aanmelden, uiterlijk 4 juni bij Sigma, 033-2474830 of iypma@sigma-nijkerk.nl

LocatieNijkerk Centrum