Week van de Jonge Mantelzorger: Inloopavond met hapjes

Van: woensdag 05 juni om 19:00
Tot: woensdag 05 juni om 22:00

Van 3 t/m 9 juni is de landelijke Week van de Jonge Mantelzorger.
Zorg jij voor een familielid die hulp nodig heeft? Zoals bijvoorbeeld een zieke ouder of een broer of zus met een verstandelijke of lichamelijke beperking of bijvoorbeeld autisme. De zorg en aandacht die dit van jou vraagt, heeft invloed op jouw leven; je houdt soms weinig tijd over voor andere dingen.
Daarom wil Sigma jou, als jonge mantelzorger, deze week in het zonnetje zetten. Dit doet Sigma door samen met Jeugd- en Jongerenwerk Chill-Out een aantal extra (gratis) activiteiten te organiseren in deze week.

Vandaag is dat een inloopavond bij Chill-Out voor jonge mantelzorgers van 12-23 jaar. Er zijn spelletjes en games, muziek of film.

Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon.

LocatieNijkerk Centrum