Walk&Talk Nijkerk: solliciteren door Arie Schreuder

Van: maandag 11 november om 09:30
Tot: maandag 11 november om 11:30

Bij deze bijeenkomst geeft Arie Schreuder tips en tricks voor bij het solliciteren.

Bibliotheek Nijkerk biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk & Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Daarom tellen Walk&Talk bijeenkomsten als sollicitatieactiviteit.

Tijdens elke Walk & Talk krijgen deelnemers praktische tips over bijvoorbeeld het maken van een goede CV tot solliciteren via LinkedIn of netwerken.

Deelnemers kunnen ook luisteren naar de positieve ervaring van één van de eerdere deelnemers aan een Walk & Talk. Maar de deelnemers leren vooral van elkaar. Want ook als collega-werkzoekenden heb je allemaal je eigen ervaring en je sterke kanten.

Deelname aan de Walk & Talk is, net als de koffie en thee, gratis. De Walk & Talk bijeenkomsten vinden iedere maand plaats in Nijkerk van 09.30-11.30 uur.

LocatieNijkerk
AdresFrieswijkstraat 99 Nijkerk