Walking lunch

Van: donderdag 29 november om 12:00

Lekker stadswandelen in Nijkerk met een lunch

De walking lunch start om 12.00 uur bij De Postkamer met een Broodje-net-even-anders. Daarna gaat u onder leiding van een stadsgids wandelen en de highlights van Nijkerk langs. Bij Het Atelier aan de Langestraat krijgt u een Toetje-tussen-schilderijen. Nel Schoon (fotografe) en Bart Kamphuis (kunstenaar en zeilinstructeur) vertellen over hun werk. De  stadsgids neemt u daarna weer mee door de straten van Nijkerk en u eindigt de wandeling bij Museum Nijkerk. U wordt ontvangen met koffie en een Nijkerkse lekkernij en een toelichting op het prachtige middeleeuwse Gasthuis. Dit arrangement duurt 3,5 uur en kost € 29,50 p.p.

Elke laatste donderdag van de maand is er een walking lunch. Bij minimaal 6 deelnemers gaan deze wandelingen door. Met een groep boeken op een andere datum kan ook.

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Venestraat 16 3861 BX Nijkerk