Walking dinner

Van: vrijdag 30 november om 16:30

Lekker stadswandelen in Nijkerk met diner.

Bij dit arrangement start u rond 16.30 uur bij De Postkamer met een lekkere prosecco van de Nijkerkse wijngaard met amuse. De stadsgids neemt u daarna op een rondje mee richting Het Atelier voor een lekkere soep. Nel Schoon (fotografe) en Bart Kamphuis (schilder, tekenaar en zeilinstructeur) vertellen over hun werk in dit monumentenpand. Daarna laat de stadsgids u weer een deel van Nijkerk zien om uit te komen bij Museum Nijkerk, voor een ontvangst en een koud voorgerecht. Na het museum neemt de stadsgids u mee voor het derde deel van de wandeling die eindigt bij restaurant De Dolle Joncker, waar u een heerlijk hoofdgerecht en dessert nuttigt. Het Walking dinner duurt 4,5 uur en kost € 49,50 p.p.

Elke laatste vrijdag van de maand is er een walking dinner. Bij minimaal 6 deelnemers gaan deze wandelingen door. Met een groep boeken op een andere datum kan ook.

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Venestraat 16 3861 BX Nijkerk