Walk & Talk Nijkerk; ‘Pitch’

Van: maandag 14 oktober om 09:30

Hoe vertel jij kort en krachtig welke baan je nou echt zoekt? Op maandag 14 oktober hoor je meer bij Walk&Talk, dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij de Bibliotheek.

Maak jij optimaal gebruik van je eigen netwerk? Weten jouw buren, vrienden, kennissen en familie nou eigenlijk echt wat voor een nieuwe baan jij zoekt en wat je te bieden hebt? Lotje Vis, van loopbaanadviesbureau WERKaanWERK in Epe, geeft jou tips en handvatten om een korte presentatie te maken van jezelf. Erg nuttig, ook tijdens je sollicitatie gesprek. Na deze inleiding is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. Je bepaalt zelf hoelang je blijft koffiedrinken.

De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek Nijkerk en begint om 9.30 uur met de inleiding. Na de inleiding kunnen ervaringen worden uitgewisseld en contacten worden gelegd. Rond 11.30 sluiten we af. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee.

LocatieNijkerk
Adresfrieswijkstraat 99 Nijkerk