Walk & Talk Nijkerk; “De weg naar tevredenheid” workshop

Datum en tijd

Van: maandag 20 januari om 09:30

Beschrijving

In de workshop “de weg naar tevredenheid” wordt inzicht gegeven in tevredenheid, de effecten daarvan en op welke wijze je meer tevredenheid in je (werk) leven kunt realiseren.  Op maandag 20 januari hoor je meer bij Walk&Talk, dé maandelijkse koffiepauze voor werkzoekenden bij de Bibliotheek.

Drs. Arjen Sernee van  Via Mentalis Consultancy heeft zijn ervaringen als psycholoog de afgelopen 20 jaar gebundeld in een psychologisch E-Learning programma en boek “de weg naar tevredenheid”. Succes in je werk of überhaupt in je leven blijkt in belangrijke mate samen te hangen met de mate van je tevredenheid. Tijdens de workshop wordt ingegaan op oorzaken van je denken en gedrag. De oorzaken resulteren in vijf typen patronen of strategieën van handelen. Door het verkregen inzicht krijgt de deelnemer de wil om te veranderen omdat de weg wordt gewezen hoe je meer tevredenheid kunt bereiken ofwel hoe je je succes in werk kunt vergroten.

De Walk&Talk bijeenkomst is bij de Bibliotheek in Nijkerk en begint om 9.30 uur met de inleiding. Na de inleiding kunnen ervaringen worden uitgewisseld en contacten worden gelegd. Rond 11.30 sluiten we af. Deelname is gratis, net als het kopje koffie of thee. Bibliotheek Nijkerk is te vinden aan de Frieswijkstraat 99.

Walk&Talk bijeenkomsten tellen als een sollicitatieactiviteit voor werkzoekenden. Iedereen die op zoek is naar werk, is dan ook van harte welkom.

Contact

Locatie Nijkerk
Adres Frieswijkstraat 99 Nijkerk
Website https://www.bibliotheeknijkerk.nl/

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login