VUN Special: Bomen in de Stad

Van: maandag 27 september om 19:30
Tot: maandag 27 september om 21:30

Bomen hebben een veel groter belang voor de kwaliteit van de leefomgeving dan je op het eerste gezicht zou denken. Niet alleen verfraaien ze de omgeving, ze kunnen ook een grote bijdrage leveren aan de verbetering van de vaak slechte luchtkwaliteit in onze steden.

Maar ook aspecten als hittestress en wateroverlast kunnen met behulp van bomen aangepakt worden. Wist je dat bomen de temperatuur in de stad wel met 7 graden kunnen verlagen!

In deze lezing word je meegenomen langs de nut en noodzaak van bomen in de stad. Aansluitend op zaterdag gaan we dit zelf ervaren tijdens een wandeling door Nijkerk o.l.v. het IVN.

Wanneer?

Lezing          : donderdag 27 september 2021
Wandeling : zaterdag 2 oktober 2021

Tijden
Lezing          : 19.30 – 21.30 uur (inloop 19.00 uur)
Wandeling : 14.00 uur

Kosten?

Prijs € 8,50 p.p.

Minimaal aantal deelnemers: n.v.t.
Maximaal aantal deelnemers: 24

Meer informatie? Klik hier

Locatie Nijkerk
Telefoon 0622372119