Vuile Huichelaar

Van: vrijdag 08 oktober om 20:15
Tot: vrijdag 08 oktober om 21:45

Omdat ik zoveel van je hou en andere foute liedjes! Meezingcabaret zonder hoestschaamte, amateurvirologen en veel guilty pleasures.

De koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen, weten van geen ophouden. Al meer dan tien jaar maken ze de theaters in Nederland (on)veilig voor duizenden vrouwen. En nu staat Vuile Huichelaar nummer zéven alweer op het program!
Na een wonderlijk jaar van onzekerheid en isolatie zijn er goede voornemens om in deze show volledig los te gaan.

Weg met hoestschaamte, corona kilo’s, huidhonger, anderhalve-meter-samenleving en hamsterschaamte. Weg met gesprekken over de heg, het raamgesprek, disselen, amateurvirologen, het Irma-effect, snotter- en snuitschaamte. We zoeken de ruimte om de braafheid en het keurslijf te laten varen. En wat is er dan fijner dan zingen?! Lekker de grenzen opzoeken van wat wel en niet kan of mag. Maar wat zéker mag, is liedjes kiezen die we anders misschien links zouden laten liggen.
We richten ons in dit programma op de guilty pleasures, de heimelijke genoegens, oftewel: het foute lied. We verheugen ons op een kakafonie van zingende brave borsten, die hysterische, tranentrekkende, maar zalige liedjes met ons zingen.

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410
Email [email protected]