Vrouwenevent met Op en Top Vrouw

Van: vrijdag 10 februari om 19:30

Op vrijdag 10 februari presenteert Vrouwenevent de Fontein weer een speciale avond voor vriendinnen, zussen, moeders en dochters. Het thema van de avond is: “Ik heb mij lief”

“Op en Top Vrouw” zal deze avond verzorgen. Het is een liedjescabaret voor en door vrouwen. Vanuit hun geloof delen deze drie dames de serieuze en hilarische momenten van het vrouw-zijn in een avond die garant staat voor een lach en een traan.

Dus kom met je vriendin, je collega, je zus, je moeder of dochter naar deze gezellige avond!

Het programma, start om 20.00 uur in de Fontein, ds kuypersstraat 2 in Nijkerk.De zaal gaat open om 19.30 uur. Vooraf is er koffie of thee. Na afloop is er genoeg ruimte voor ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje. Van harte welkom!!

Kaarten zijn voor €12,50 verkrijgbaar bij Boekhandel Den Hertog, of aan de zaal voor €15,-.(contant te betalen of per tikkie)

Locatie Nijkerk
Adres ds Kuypersstraat 2 Nijkerk
Website https://www.opentopvrouw.nl/