Volksdansvereniging Rav Brachot

Van: maandag 26 september om 19:30
Tot: maandag 03 oktober om 19:30

Volksdansvereniging Rav Brachot bestaat 50 jaar Elke maandagavond dansen wij van 19:30 tot 22 00 dansen uit allerlei landen zoals Turkije, Balkan, Israël, Nederland , etc.

Wij hebben er veel plezier in en willen dat delen met iedereen, die van dansen houdt.

Cultuur connectie: leer uw nieuwe stadsgenoten op een andere manier

Het leuke van deze avonden is dat iedereen welkom is, die van dansen uit de hele wereld houden. Je hoeft niets en alles mag: elkaar (weer) te ontmoeten,

• Om te kijken naar de dansen en in de pauzes anderen te ontmoeten en met hen te praten.
  • Om te dansen: dansen , die je kent en die je nog niet kent.
  • Om dansen uit de eigen cultuur aan te leren aan alle anderen. Je brengt je eigen muziek mee en leert de passen en figuren aan de andere dansers.

De avond duurt van 19:30 tot 22:00 uur en staat onder leiding van onze danslerares Angela Reutlinger.

Locatie Nijkerk
Adres gymzaal van de Oranje Nassauschool, Eykmanplantsoen 3 Nijkerk
Email [email protected]

© 2022 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login