Vogelinventarisatie Delta Schuitenbeek

Van: zaterdag 16 maart om 09:00

Eén keer per maand een uur vogels leren kennen. Helpt dat? Ja, dat helpt! Op een mooie locatie aan de Schuitenbeekdelta op de Zeedijk bij het Puttergemaal komen tientallen soorten vogels voorbij. Je gaat ze kennen aan hun silhouetten en geluiden. Ze fluiten (smienten), kwaken en snateren (eenden), krijsen (meeuwen), gakken (ganzen), schreeuwen (reigers) of maken geluiden die de kenners je leren onderscheiden. Want je ziet een vogel pas echt als je hem kent. Een prachtige hobby, voor alle jaargetijden. Zaterdag 16 maart, van 09.00 uur tot 10.00 uur ben je van harte welkom. Kleed je warm en geniet van vogels die je al kent en van de soorten die je leert kennen.

Uw gids: Jan Wouda.

LocatieBuitengebied