VOETBAL EVENT VOOR MEIDEN VAN 8-12 JAAR

Van: woensdag 20 maart om 14:30
Tot: woensdag 20 maart om 17:00

Op woensdagmiddag 20 maart organiseert vv Sparta Nijkerk het Kick Some Balls Talent Event. Een evenement waar meiden tussen 8 en 12 jaar kennis kunnen maken met de dynamiek, gezelligheid en teamspirit van het meidenvoetbal. Het maakt niet uit of je voetbalervaring hebt of voor het eerst tegen een bal gaat trappen, iedereen is welkom. Het wordt een superleuke middag met verschillende activiteiten.

Op sportpark de Ebbenhorst ben je van harte welkom van 14.30u tot 17.00u. Deelname is geheel vrijblijvend en kost niets. Aanmelden kan door een mail met je naam en leeftijd te sturen naar [email protected]. Uiterste opgavedatum 17 maart.

LocatieNijkerk
AdresNachtegaalsteeg 1 Nijkerk