Veluwepoortloop

Van: zaterdag 09 maart om 10:30
Tot: zaterdag 09 maart om 15:30

Zaterdag 9 maart organiseert Atletiek Vereniging Nijkerk (AVN) voor de achttiende keer de Veluwepoortloop. De loop start op de Nachtegaalsteeg ter hoogte van voormalig Bad Bloemendal en eindigt op de atletiekbaan van AVN. Deze gezellige, regionale loop voert je door het mooie buitengebied van Nijkerk. De afstanden van 2, 5 en 10 km gaan vrijwel geheel over verharde wegen langs stukjes bos, mooie boerderijen en ontluikend voorjaarsgroen. Sporten en genieten tegelijk! Schrijf je nu al in met korting (www.inschrijven.nl).
Deze loop wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Doornhof Verzekeringen. Daarnaast bedankt AVN Univé Midden Nederland, Fysiotherapie Corlaer, Boni en Bokkers Catering voor hun bijdragen aan de Veluwepoortloop

LocatieNijkerk
AdresHassemanpad 4 Nijkerk