TrekkerTrek

Datum en tijd

Van: zaterdag 01 april om 10:00

Beschrijving

trekker trek is een populaire en opwindende motorsport die zich richt op het trekken van een zwaar gewicht over een bepaalde afstand met behulp van een trekker of tractor. Het is ontstaan als een competitie tussen boeren die wilden laten zien wie de sterkste trekker had, maar is uitgegroeid tot een professionele sport met strenge regels en richtlijnen. Trekker trek trekt grote menigten aan en biedt zowel entertainment als een praktisch doel voor boeren.

Het doel van trekker trek is om een zwaar gewicht over een bepaalde afstand te trekken met behulp van een trekker of tractor. Het gewicht wordt meestal achter de trekker bevestigd en de bestuurder moet proberen om de trekker zo ver mogelijk te trekken. Er zijn verschillende klassen binnen trekker trek, afhankelijk van het gewicht dat de trekker moet trekken en het type motor dat wordt gebruikt.

Trekker trek is ontstaan in de Verenigde Staten in de jaren 1920 en 1930. Toen werd de sport voornamelijk beoefend door boeren die wilden laten zien wie de sterkste trekker had. De sport groeide in populariteit en verspreidde zich snel over de hele wereld en dus ook naar Nijkerkerveen.

een dag vol gezelligheid, trekkertrek en een kinderplein.

Contact

Locatie Nijkerkerveen
Adres Hoevelakenseweg 1a Nijkerkerveen
Email [email protected]
Website https://trekkertreknijkerkerveen.nl/

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login