Toneelvereniging Het Gebeuren speelt “Allemaal voor ons belang”

Datum en tijd

Van: vrijdag 21 oktober om 20:00
Tot: vrijdag 21 oktober om 23:00

Beschrijving

Allemaal voor Ons Belang

Ook zin om weer eens een avond een ´feestje te vieren´? Kom dan vooral kijken hoe de dorpsbewoners van Nieuwenhoven hun dorpshuis proberen nieuw leven in te blazen na de pandemie, in de nieuwe voorstelling van Het Gebeuren.  Nieuwenhoven – wie kent het niet – is het dorp waarin de nieuwe productie, geschreven en geregisseerd door Mirjam Bosveld, zich afspeelt.

Dorpshuis ‘Ons Belang’ heeft decennia lang een spilfunctie gehad in Nieuwenhoven. En in het verleden waren er nooit problemen volgens Peter, die er al zo’n twintig jaar voorzitter is van het bestuur. Echter blijken de kaarten opnieuw geschud en anders te liggen nu er een prestigieus nieuw pand is gebouwd, waar de dorpsbewoners elkaar na de jaren van de corona pandemie weer gaan ontmoeten. In die paar jaar is er veel veranderd; oude gebruikers hebben het pand verlaten, nieuwe gebruikers zijn gekomen en het gemoedelijke sfeertje dat er vroeger was lijkt voorgoed verdwenen.
Als de verantwoordelijke wethouder dan ook nog eens de subsidiekraan voor het dorpshuis dicht wil draaien omdat hij geen politiek gezichtsverlies wil lijden, blijken er bij de diverse gebruikers uiteenliggende belangen te spelen Houden we vast aan wat was, of gaan we een compleet nieuwe koers varen? Is iedereen nog bereid om voor het dorpsgevoel te kiezen én dus het gezamenlijke belang voorop te stellen of gaat ieder voor zijn eigen hachje?

Komt dat zien! Koop vanaf 23-09-2022 je kaarten bij de Bruna in Hoevelaken. Kaarten zijn ook aan de zaal verkrijgbaar.

Je kunt al eerder reserveren via https://www.hetgebeuren.com/contact/kaartjes-reserveren/

We zien je graag op één van onze speeldata:

Vrijdag 21 oktober          20:00 uur

Zaterdag 22 oktober      14:00 uur

Zaterdag 22 oktober      20:00 uur

Locatie:                          Dorpshuis De Stuw, De Brink 10 in Hoevelaken

Contact

Locatie Hoevelaken
Adres De Brink 10 Hoevelaken
Email [email protected]
Website https://www.hetgebeuren.com/

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2022 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login