Theater Kletskousen! bij Streams

Van: dinsdag 10 augustus om 11:00

In KLETSKOUSEN! Komen Freek, Charlotte en Dookje plotseling terecht in een wereld zonder beeldschermen, telefoon en social media en dat is in deze tijd nogal een uitdaging. Het is een cabaretvoorstelling boordevol humor, leuke liedjes en gekke sketches. Met een piano, een ukelele en drums maakt Kindercabaret KLETS er met de voorstelling KLETSKOUSEN! Een groot feest van op het podium en iedereen in de zaal is uitgenodigd.

Kindercabaret KLETS is een jong gezelschap opgericht in januari 2019 door Dookje Engelhard en Charlotte Waardenburg (bekend van de Meiden van LOS) en Freek Koopmans (bekend van Percossa).
Alle drie delen ze de liefde voor jeugdtheater en muziek. Ze sloegen de handen ineen en samen met regisseur Michael van Buuren maakten ze hun eerste voorstelling KLETSKOUSEN waarmee ze nu te vinden zijn in de Nederlandse theaters.
Deze voorstelling is gemaakt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, hun ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes, buren en ga zo maar door.

We zijn te gast bij Streams Breede Beek theater. De voorstelling is inclusief drinken en wat lekkers.

De ruimte is wegens 1,5m afstand beperkt, er kan maar één begeleider mee.

Alle Summer Experience workshops zijn tot stand gekomen i.s.m. de Gemeente Nijkerk.

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Website https://www.bibliotheeknijkerk.nl/

© 2022 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login