The MuSix in De Fontein

Datum en tijd

Van: zaterdag 11 februari om 16:00

Beschrijving

The MuSix geeft op D.V. zaterdag 11 februari een instrumentaal concert in De Fontein in Nijkerk. Het concert begint om 16.00uur, de deuren gaan open om 15.30 uur.
‘The Musix’ is een initiatief van Maria & Lennert Knops. In 2005 gaven zij voor de eerste keer een nieuwjaarsconcert met Martha in de Havenkerk van Alblasserdam. Inmiddels is dat een traditie geworden.
In de loop van de jaren breidde de groep zich uit tot zes muzikanten, die er van genieten om met elkaar muziek te maken. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit het geestelijke lied en (licht) klassieke muziek. Door de veelzijdige samenstelling kan een kleurrijk muziekpalet ten gehore worden gebracht, zowel solistisch als begeleidend.
Concerten van The MuSix kenmerken zich door een combinatie van hoog niveau en een ongedwongen sfeer. Op dit nieuwe album spelen zij uitsluitend verrassende arrangementen van bekende geestelijke liederen. Een aantal van de liederen die ze zullen spelen hebben ze recent opgenomen op hun nieuwste cd.
Het concert in de kerk aan de ds Kuypersstraat 2 begint om 16.00uur. De kerk is open vanaf 15.30 uur. De toegangsprijs is € 10,00 inclusief een consumptie. Voor kinderen tot en met 15 jaar is de toegang gratis. Na afloop van het concert is er koffie, thee of frisdrank.
The Musix bestaat uit Maria Knops (harp), Martha van Gent (dwarsfluit), Corrie Wielink (viool), Csaba Erdös (cello), Arie van der Vlist en Lennert Knops (orgel en piano). Tijdens het concert zijn Cd’s van het zestal verkrijgbaar. Voor meer informatie: www.themusix.nl.

Contact

Locatie Nijkerk
Adres Dominee Kuypersstraat 2 Nijkerk
Email [email protected]

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login