SYA – A BRIGHT STARRY NIGHT

Van: vrijdag 30 december om 20:15

In A Bright Starry Night neemt SYA u met hun spatzuivere, meerstemmige harmonieën mee in de ultieme kerstsfeer. De drie zangeressen hebben een voorliefde voor country en folk. Naast hun eigen repertoire spelen en zingen ze de mooiste kerstnummers, waaronder Winter Wonderland, That’s Christmas to Me en Silent Night. Ook klinken pareltjes als Vincent (Starry, starry night) van Don McLean, Landslide vanFleetwoord Mac en Helplessly Hoping van Crosby, Stills & Nash.

De dames voorzien de nummers van nieuwe arrangementen en begeleiden zichzelf op akoestische instrumenten waaronder gitaar, piano, accordeon, dwarsfluit, basgitaar en mandoline. SYA zingt zowel in het Nederlands als in het Engels.

A Bright Starry Night is een verrukkelijk concert dat je verwarmt tijdens de lange, koude winternacht.

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410
Email [email protected]