Supernova in ‘t Veense Hart

Van: donderdag 07 april om 19:30

Donderdagavond 7 april is het weer tijd voor een filmavond in Nijkerkerveen. Dan draait daar namelijk de film ‘Supernova’, een intieme dramafilm uit 2020.

Concertpianist Sam heeft zijn carrière op pauze gezet om te zorgen voor zijn levenspartner, de Amerikaanse schrijver Tusker. Ze reizen met de camper en hun bejaarde hond door Engeland. Ze gaan langs de bekende locaties uit hun leven. Nu herinnert Tusker zich nog wat ze daar allemaal hebben meegemaakt. Dat kan binnenkort heel anders zijn. De schrijver heeft namelijk alzheimer.

Een ticket kost €7,50 en is te koop via bibliotheeknijkerk.nl of op de avond zelf aan de deur.

Locatie: ’t Veense Hart, Van Noortstraat 36, Nijkerkerveen

Zaal open: 19:00 uur

Locatie Nijkerkerveen
Adres Van Noortstraat 36 Nijkerkerveen