Streams of Worship

Van: zondag 18 september om 19:30

Op zondagavond 18 september wordt de aanbidding geleid door Gilbert Thera & Sharon Kips & Band uit Haarlem.

Streams of Worship is een avond met aanbidding, veel muziek, samenzang en een korte overdenking. De avond duurt tot ca. 21.00 uur, waarna er gelegenheid is om elkaar te ontmoeten en na te praten met een drankje in het naastgelegen restaurant Streams Breede Beek.

Je bent van harte welkom!

Streams of Worship is een initiatief van Streams Huis van Gebed en Gloryministries.

Over Gilbert en Sharon

Gilbert en Sharon zijn sinds 2010 getrouwd en de ouders van Isa, Faye en Lynn.

Ze zijn voorgangersechtpaar van de Re:Connect Gemeente in Haarlem. Beiden zijn muzikaal zeer actief betrokken bij diverse worship-projecten. Zo is Gilbert Thera als aanbiddingsleider regelmatig betrokken bij grote conferenties en bij de Presence-bijeenkomsten die op verschillende plaatsen in het land worden gehouden.
Sharon (Kips) is vooral bekend geworden als winnares van de allereerste X-factor finale in 2007. Sinds 2007 heeft ze vijf albums opgenomen en daarnaast is ze actief als vocalist-coach van haar zangschool waar ze met plezier lesgeeft aan een groeiende groep leerlingen. De muziekstijl van Gilbert en Sharon is te omschrijven als een mix van pop, gospel en soul.

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410
Email [email protected]