STREAMS I.S.M. XPEDITION GLORY – XPEDITION NIJKERK

Datum en tijd

Van: zaterdag 05 november om 20:00

Beschrijving

Op uitnodiging van Huis van Gebed Streams heeft het team van Xpedition Glory, voor de tweede editie, 14 inspirerende verhalen op film vastgelegd van mensen die God op een bijzondere manier in hun leven hebben ervaren.

Deze verfilmde verhalen worden tijdens een feestelijke avond vertoond en worden muzikaal omlijst door Kees de Vreugd. Daarna worden de films op de website van Xpedition Glory geplaatst en kunnen ze via andere kanalen als FB en YouTube verder worden verspreid.

Deze filmavond wordt georganiseerd door Huis van Gebed Streams in samenwerking met Xpedition Glory. Om mensen die wat verder weg wonen van Nijkerk ook mee te laten genieten zal de avond ook via deze Livestream worden uitgezonden.

Het filmteam van Xpedition Glory is het enthousiaste team van Adriaan van der Hoeven, dat bestaat uit media-professionals en vrijwilligers die van de verhalen een prachtig document hebben gemaakt. Elk verhaal heeft een lengte van gemiddeld 5 minuten en al die 14 verhalen samen vormen een avondvullend programma met getuigenissen van wat God doet in de levens van verschillende mensen.

Je bent van harte uitgenodigd voor deze feestelijke filmavond, die ook muzikaal zal worden omlijst en waar na afloop gelegenheid zal zijn om na te praten in ons restaurant.

De verfilmde getuigenissen zullen je verrassen. De verhalen zijn aansprekend, inspirerend, ontroerend en bemoedigend.
Kom en neem anderen mee, je bent van harte welkom!

Contact

Locatie Nijkerk Centrum
Adres Kloosterstraat 3 Nijkerk
Telefoon 0332087410
Email [email protected]
Website https://www.streamsbreedebeek.nl/programma/xpedition-nijkerk-2/

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login