Start cursus Digisterker

Van: donderdag 15 november om 13:30
Tot: donderdag 06 december om 15:30

De overheid gaat digitaal. U ook? Leer werken met de elektronische overheid. Doe de gratis cursus Digisterker in de bibliotheek.

De overheid doet steeds meer via het internet en ook u kunt daar gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, om werk te zoeken of het doorgeven van een verhuizing. Om u op weg te helpen biedt de Bibliotheek de praktische cursus Digisterker. In vier bijeenkomsten leert u werken met de digitale overheid.

Deelname
Deelname is gratis (u betaalt alleen voor het werkboek € 10,00). De cursus wordt gegeven door gecertificeerde Digisterker docenten in kleine groepjes in de bibliotheek van Hoevelaken en Nijkerk. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur. U kunt zelf uitkiezen welke cursusreeks bij u past. Bij voldoende deelnemers gaat de geplande cursus door.

Cursus Nijkerk (nov/dec) op 15, 22, 29 november en 6 december, donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur.

Meer info en opgeven kan via deze link.

Locatie Nijkerk
Adres Frieswijkstraat 99 Nijkerk