STADSGOLF 2019

Van: zaterdag 06 juli om 00:00

Stadsgolf weer terug in Nijkerk

Op zaterdag 6 juli 2019 organiseert Rotaryclub Nijkerk voor de tweede keer het Rotary Stadsgolf. Twee jaar geleden was de eerste editie en dat was een groot succes! Er zal weer een geweldig parcours van achttien bijzondere holes lopen door de (binnen)stad van Nijkerk.

De holes kunnen in een park liggen maar ook in de winkelstraat, of zelfs ín een winkel. Sponsors zullen deze holes inrichten wat hen een mooie kans biedt om hun bedrijf op een ludieke manier aan Nijkerk te presenteren. Zo was er de vorige keer een hole op het dak van Woonzorgcentrum De Pol en moest men de bal over het water van de havenkom heen slaan. “Een unieke manier om de inwoners van Nijkerk eens op een andere manier te laten kennismaken met je bedrijf door een creatieve hole te maken”, zo vindt Henk Luigjes namens HLG accountants en adviseurs, de hoofdsponsor van deze stadsgolfdag.

Iedereen kan meedoen!
Het belooft een leuke gezellige happening te worden waarbij je de stad, de inwoners en vele bedrijven nog beter leert kennen. Ervaring met golf is absoluut niet nodig om een geweldige middag te hebben, dus iedereen kan meedoen met een flight van 4 personen. Er wordt gebruik gemaakt van speciale ballen en golfclubs zijn te leen als deelnemers die niet zelf hebben. Na het golfen zelf gaat het evenement verder met een afsluitend feest. De ingrediënten zijn: muziek, eten, drinken, ontmoeten en uiteraard de prijsuitreiking!

Golfen voor Nijkerkse goede doelen
Rotary Nijkerk organiseert dit evenement om geld in te zamelen voor het goede doel. De opbrengsten van het evenement komen ten goede van maar liefst drie Nijkerkse goede doelen met een link naar Nijkerk, op het gebied van kunst, cultuur en het maatschappelijk vlak. Zo wordt het zorgcentra project van Stichting Oud Nijkerk gesponsord, zal er mee betaald worden aan een kunstwerk/bank voor Nijkerk en leveren de deelnemers en sponsors via het stadsgolf ook een bijdrage aan De Nijkerkse Uitdaging die op haar beurt weer in Nijkerk projectwerk verricht.

Deelnemen of sponsoren?
Meer informatie over het Rotary Stadsgolf is te vinden op www.rotarynijkerk.nl. Aanmelden voor een flight van 4 personen kan nog door een mailtje te sturen naar stadsgolf@rotarynijkerk.nl.

Meer info over dit evenement is verkrijgbaar bij Bertil van de Ridder 06- 54622265

LocatieNijkerk Centrum
Emailstadsgolf@rotarynijkerk.nl