Smaakfestival Nijkerk 2020

Van: vrijdag 15 mei om 19:00
Tot: zaterdag 16 mei om 23:30

Smaak Festival Nijkerk (SFN) is een festival met in 2020 de 2de editie! Een sfeervol feest, van 2 dagen, waarbij de bezoeker mee wordt genomen in de complete festivalbeleving. Goed eten en goede muziek, maar ook andere activiteiten rondom het festivalterrein naast het stadhuis in Nijkerk. Voor jong én oud!Het festival duurt twee dagen. Met optredens van o.a. Glennis Grace, John de Bever, Jody Bernal, The Euro’s, OG3NE en Tino Martin!

Het festivalterrein staat vol tentjes met het beste eten uit Nijkerk en omgeving. Muzikaal gezien is er voor ieder wat wils. Weten wie er komt optreden? Op dit moment zijn wij nog druk bezig een prachtig smaakvol programma neer te zetten. Ook voor de kids is er van alles te beleven. Springkussens, draaimolens en meer. Allemaal met begeleiding, zodat ouders zelf rustig een drankje kunnen doen of een dansje kunnen wagen. Of beide natuurlijk.

LocatieNijkerk
AdresHavenkom Stadhuis Nijkerk