Smaak Festival Nijkerk – 30 maart

Van: zaterdag 30 maart om 12:00
Tot: zaterdag 30 maart om 23:30

Een nieuw festival in het teken van lekker eten én goede muziek

Smaak Festival Nijkerk (SFN) is een nieuw festival. Hiermee vieren we de aftrap van het nieuwe evenementenseizoen. Een sfeervol feest waarbij de bezoeker mee wordt genomen in de complete festivalbeleving. Goed eten en goede muziek, maar ook andere activiteiten rondom het festivalterrein. Voor jong én oud!

Het festival duurt twee dagen. Op de eerste dag kan ondernemend Nijkerk elkaar ontmoeten. De tweede dag gaan we los! Het festivalterrein staat vol tentjes met het beste eten uit Nijkerk en omgeving. Muzikaal gezien is er voor ieder wat wils. Weten wie er komt optreden? Ook voor de kids is er van alles te beleven. Springkussens, draaimolens en meer. Allemaal met begeleiding, zodat ouders zelf rustig een drankje kunnen doen of een dansje kunnen wagen. Of beide natuurlijk.

Programma 30 maart

12:00 uur        Festivalterrein open

13:00 uur        Open podium en kinderattracties (gratis toegang)

18:00 uur        Maan

18:30 uur        DJ Barry Paf

19:30 uur        The Euros

20:30 uur        DJ Barry Paf

21:00 uur        The Euros

22:00 uur        Het Feestteam

22:30 uur        DJ Barry Paf

23:30 uur        Afsluiting

Lees meer op Smaakfestivalnijkerk.nl voor het hele programma en voor tickets!

LocatieNijkerk Centrum
AdresHavenkom Nijkerk Nijkerk