Smaak Festival Nijkerk – 29 maart

Van: vrijdag 29 maart om 17:00
Tot: vrijdag 29 maart om 22:00

Een nieuw festival in het teken van lekker eten én goede muziek

Smaak Festival Nijkerk (SFN) is een nieuw festival. Hiermee vieren we de aftrap van het nieuwe evenementenseizoen. Een sfeervol feest waarbij de bezoeker mee wordt genomen in de complete festivalbeleving. Goed eten en goede muziek, maar ook andere activiteiten rondom het festivalterrein. Voor jong én oud!

Het festival duurt twee dagen. Op de eerste dag kan ondernemend Nijkerk elkaar ontmoeten. De tweede dag gaan we los! Het festivalterrein staat vol tentjes met het beste eten uit Nijkerk en omgeving. Muzikaal gezien is er voor ieder wat wils. Weten wie er komt optreden? Ook voor de kids is er van alles te beleven. Springkussens, draaimolens en meer. Allemaal met begeleiding, zodat ouders zelf rustig een drankje kunnen doen of een dansje kunnen wagen. Of beide natuurlijk.

Programma 29 maart

17.00 uur – Ontvangst met muziek

17.45 uur – Welkomstwoord

18.00 uur – Tom Coronel

18.30 uur – Netwerken met muziek

18.30 uur – F1 racesimulators met Time to beat

20.00 uur – Rallypresentatie

20.30 uur – Netwerken met muziek

22.00 uur – Afsluiting

Lees meer op Smaakfestivalnijkerk.nl voor het hele programma en voor tickets!

LocatieNijkerk Centrum
AdresHavenkom Nijkerk Nijkerk