Sinterklaasintocht

Van: zaterdag 14 november om 14:00
Tot: zaterdag 14 november om 15:00

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! De Nijkerkse Ondernemersvereniging organiseert zoals elk jaar een feestelijke aankomst voor de goedheiligman.

Alle kinderen in Nijkerk zijn van harte welkom met hun ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en ieder ander die reikhalzend uitkijkt naar de komst van Sinterklaas.

In het jaar 2020 is alles wel anders dan anders en Sinterklaas zal daarom (bijna) alleen aankomen.

De intocht zal via de diverse kanalen die in Nijkerk voorhanden zijn worden uitgezonden. Op woensdag 11 donderdag 12 en vrijdag 13 november zal om 18.15 digitaal het Sinterklaas verhaal gedeeld worden.

Vraag aan de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s om zelf even wat lekker te kopen voor de kinderen want strooien met pepernoten zal niet meevallen via het digitale scherm.

Locatie Nijkerk
Email [email protected]