Seniorenbeurs

Datum en tijd

Van: vrijdag 03 maart om 13:00
Tot: vrijdag 03 maart om 18:00

Beschrijving

De Seniorenbeurs is bestemd voor alle 55+’ers uit Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. De dertig aanwezige standhouders zijn allemaal lokale organisaties. Zij geven informatie over de op de Seniorenbeurs centraal staande thema’s wonen, gezondheid, zingeving, welzijn, zorg, vrije tijd en financiën. De beurs is gratis te bezoeken tussen 13.00 – 18.00 uur.

Met de gekozen thema’s richt de beurs zich op het informeren en adviseren over wat mensen zelf kunnen doen om zo lang en goed mogelijk zelfstandig, gezond en actief te blijven, maar ook wanneer ze zorg nodig hebben. De aanwezige lokale organisaties zijn bij uitstek de partners die daarbij kunnen helpen en advies geven.

Naast de stands worden er ook diverse demonstraties en lezingen gegeven. Er is ook een horecaplein waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Consumpties zijn tegen betaling te verkrijgen. Vanuit de organisatie krijgen bezoekers 1 euro korting op het eerste kopje koffie of thee.

Er is een ruime parkeergelegenheid bij Hart van Holland, inclusief een aantal invalide parkeerplaatsen. Voor bezoekers die niet in de gelegenheid zijn om met eigen vervoer te komen, bieden de UVV, HipHelpt en de Hulpdienst Hoevelaken deur tot deur vervoer voor € 2,50 per retourrit.

 

De Seniorenbeurs is een gezamenlijk initiatief van de gemeente Nijkerk en de organisaties Sigma, UVV Nijkerk, PCOB afdeling Nijkerk/Hoevelaken, Nijkerk Sportief en Gezond en Bibliotheek Nijkerk. Meer informatie vindt u op de website www.seniorenbeurs-nijkerk.nl of neem contact op met Sigma: (033) 247 48 30. In de vestigingen van de bibliotheken liggen flyers met meer informatie.

Contact

Locatie Nijkerk
Adres Berencamperweg 12 Nijkerk
Telefoon 0332474830
Email [email protected]
Website https://www.sigma-nijkerk.nl/senioren/seniorenbeurs-nijkerk-2023/

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login