Schaak-Off: het landelijke schaaktoernooi voor iedereen

Datum en tijd

Van: vrijdag 23 september om 20:15

Beschrijving

Type toernooi: vierkamp met spelers van eigen sterkte. Winnaar plaatst zich voor regionale finale.

Speeltempo: 25 minuten per persoon, per partij

Inschrijven: www.schaakoff.nl Deelname is gratis

Net als vorig jaar organiseert het Hoevelakens Schaakgenootschap weer een lokale voorronde van de Schaak-Off. In deze voorronde speel je tegen drie andere schakers van jouw speelsterkte. De winnaars plaatsen zich voor de regionale finales.

De Koninklijke Nederlandse Schaakbond organiseert samen met meer dan 100 schaakclubs en regionale bonden van 12 t/m 25 september een landelijk schaaktoernooi waaraan iedereen in Nederland gratis kan meedoen: de Schaak-Off. Iedere schaakliefhebber kan meedoen, het is niet nodig om bij een vereniging aangesloten te zijn.

De winnaars van de lokale voorrondes plaatsen zich voor regionale wedstrijden en daar wordt gestreden voor een ticket in de landelijke finale. De indeling bij het toernooi vindt plaats op speelsterkte: zo speelt iedereen op zijn eigen niveau. Als je wilt meedoen, kun je kijken welke club in jouw provincie beschikbaar is en daar schrijf je je voor in. Er doen 90 clubs mee verspreid over Nederland, dus je kunt altijd in de buurt aanschuiven.  Ben jij van de partij?

Contact

Locatie Hoevelaken
Adres Smalle Streek 4 Hoevelaken
Email [email protected]
Website https://schaakoff.nl/

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login