Scandinavië-XL indoor

Datum en tijd

Van: zaterdag 27 oktober om 10:00
Tot: zondag 28 oktober om 17:00

Beschrijving

“Het meest complete, gevarieerde en stijlvolle Scandinavië event van Nederland”

Ben jij besmet met het Scandinavië virus? Ben je dol op die hippe woonstijl, de Zweedse fika, de populaire boeken en TV-series, de warme wollen Noorse truien … of die fijne Deense laarzen en jassen … Of is het hoge noorden jouw favoriete vakantieregio en wil je alles weten over wandeltochten, kano- en kajaktochten, winterreizen, fotoreizen, cruises, walvissafari’s, snowkite- en noorderlichtreizen?

Kom dan naar het event Scandinavië-XL dat voor de 6e maal plaatsvindt op zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2018. Dit jaar op een nieuwe centraal gelegen plek: Expo Hoevelaken. Je kunt je daar een weekend lang onderdompelen in jouw favoriete landen.

Scandinavië-XL is een heerlijk food, shop en lifestyle weekend. Onder het motto “beleef het beste van het Noorden” komen alle facetten van de Noordse regio aan bod.

Scandinavië-XL … die XL staat voor groot: er zijn meer dan 70 stands met bijzondere, lekkere en originele producten. En ook … een bomvol lezingenprogramma waarin je alles leert over regio’s, tradities, natuurfenomenen en aparte reizen.
Maar XL staat ook voor …. meer dan het gebied dat strikt genomen tot Scandinavië behoort. Ook Finland, de Faeröer, Spitsbergen, de Baltische Staten en IJsland komen aan bod.

Kijk op https://scandinavie-xl.nl/ voor het complete programma en meer informatie.

Contact

LocatieHoevelaken
AdresKoninginneweg 1 Hoevelaken
Telefoon0640323163
Emailinfo@annekeboekee.nl
Websitehttps://scandinavie-xl.nl/

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2019 All rights reserved | Webdesign Perron18 Nijkerk Privacybeleid | Sitemap | Login