Samenzangavond met Urker Mannenkwartet

Van: vrijdag 12 oktober om 20:00

Samen ‘het dak eraf zingen’ met bekende Psalmen, gezangen en geestelijke liederen: op vrijdag 12 oktober is er in de Grote Kerk een samenzangavond ten behoeve van de restauratie van het kerkdak.
Let op gewijzigde aanvangstijd: 20.00 uur.

Urker Mannenkwartet

Bijzonder is dat het Urker Mannenkwartet onder leiding van Gerwin van der Plaats zijn medewerking verleent! Deze vier Urker mannen in klederdracht laten hun indrukwekkende zang horen en nemen u mee in een mooi programma.

Medewerkenden

Verdere medewerkenden zijn: Herman Reijers en Erik Simon (orgel), Mattijs Blankesteijn (trompet), Marissa Simon (bugel), Wilma Gardebroek (panfluit) en Diederik Blankesteijn (piano).

De Grote Kerk

De Grote Kerk is al eeuwen een plaats waar de hervormde gemeente samenkomt. Hier willen we bij stil staan in de liederen die we zingen (zoals Psalm 84, Psalm 26, ‘Heer, ik kom tot U’, ‘Zing van Zijn trouw’, Psalm 116). De kerk is een plaats van lof, genade, bekering, rust, geloof, hoop en liefde: allemaal thema’s die terugkomen in de Psalmen, gezangen en liederen van deze samenzangavond.

Restauratie

Op de avond collecteren we voor de restauratie van het kerkdak. We hopen op een mooie opbrengst die bijdraagt aan de benodigde 80.000,- euro.
De avond begint om 20.00 uur en duurt naar verwachting tot ongeveer 21.15 uur. U komt toch ook?

Adres Holkerstraat 1 Nijkerk
Website https://www.hervormdnijkerk.nl/actie-kerkdak/