RESULT, Kunstexpositie Michelle Buitink

Datum en tijd

Van: woensdag 16 november om 19:00
Tot: zaterdag 17 december om 00:00

Beschrijving

RESULT
Kunstexpositie Michelle Buitink

Tot medio december 2022
De hal van De Stuw Hoevelaken, Brink 10

Ruimtelijk ontwerpster Michelle Buitink woont sinds kort weer in Nijkerk en we zijn blij dat ze haar recente werk RESULT wil exposeren in De Stuw.

Over haar werk vertelt Michelle: “Al jaren ben ik gefascineerd door gradiënts, oftewel kleurverloop. Voor mij zorgt het voor een prettig en rustig beeld. Kleuren oordelen niet maar kunnen je emoties wel beïnvloeden. Deze serie gaat over mijn emoties als beeld.

Het is begonnen met vooronderzoek op papier en voor deze serie heb ik het werk meer als een object benaderd. Op die manier blijft het groeien en ontwikkelen en is het de start van een nieuwe collectie. Voor deze serie heb ik intuïtief mijn emoties omgezet naar kleur en de gecontroleerde willekeur van de verf spetters staat synoniem voor het leven dat komt zoals het komt.

De kracht van kleur houdt mij al jaren bezig, niet alleen in de interieurs die ik ontwerp, maar in alles om mij heen. Kleur kan je dag beter maken en dat is iets dat mij enthousiast maakt. Door middel van deze serie kan ik mij verder ontwikkelen op het gebied van kleur. Dat geeft mij focus en een positief resultaat.“

Van harte welkom!

Contact

Locatie Hoevelaken
Adres Brink 10 Hoevelaken
Telefoon 0620015319
Email [email protected]
Website https://michellebuitink.com

Deel deze activiteit


Terug naar activiteiten

© 2023 All rights reserved | Webdesign Perron18 | Ontwikkeling Embite Privacybeleid | Sitemap | Login